enkele sfeerbeelden uit de omgeving

WAT IS ER TE BELEVEN IN DE OMGEVING?

Het dorpje Millen in Riemst, is gelegen in het mooie Haspengouw en wordt gekenmerkt door weilanden, boomgaarden en akkers. U vindt er de nodige rust te midden van vele verborgen groene pareltjes, vierkantshoeves en wijdse landschappen.

De omliggende gemeenten zoals Tongeren, Bilzen, Luik, Maastricht en Voeren zijn streken vol bijzondere plekjes, voor ieder wat wils !

WANDELEN

WANDELEN

Het uitgebreide wandelnetwerk van Haspengouw biedt ook in de streek van Millen uitzonderlijke wandelingen in een rustige omgeving. Bezoek zeker de Waterburcht van Millen, Alden Biesen, het wijnkasteel van Genoels-Elderen…

GENIETEN

GENIETEN

Genieten kan je eindeloos in deze streek, op één of ander gezellig terrasje in de buurt, tijdens een cultureel bezoek aan één van de omliggende historische steden of gewoon van de rust die de omgeving je biedt.

FIETSEN

FIETSEN

In de omgeving van Millen is er een uitgebreid fietsnetwerk dat je meeneemt naar de mooiste plekjes in de buurt. Wat dacht je bv. van een bezoekje aan de noorderburen of van een fietstochtje doorheen de grotten van Kanne ?

TONGEREN

TONGEREN

Een bezoek aan de oudste stad van België mag zeker niet ontbreken ! Bezoek er de wekelijkse antiek-en brocantemarkt of stap binnen in het Gallo-Romeins museum. Op de Grote Markt kan je terecht op één van de vele gezellige terrasjes.

ZUIDFLANK

ZUIDFLANK

Het wijnkasteel van Genoels-Elderen, bekend van de VTM-reeks Zuidflank is het enige wijnkasteel in België. Je kan het kasteel bezoeken of gewoon gezellig genieten op het terras waar je kan proeven van hun producten, streekbier, frisdranken en hapjes.

RIEMST

RIEMST

De gemeente Riemst waartoe het dorpje Millen behoort, beschikt over een schat van bezienswaardigheden, zoals de vele beschermde monumenten, talrijke mergelgrotten, vierkantshoeves …

BEZOEKERS AAN HET WOORD

WIL JE OOK GENIETEN VAN DE LIMBURGSE NATUUR?

Aarzel niet en boek nu je weekend-, midweek- of weekverblijf. Villa Millina is de uitgelezen startplek voor een ontdekkingstocht in deze schitterende groene omgeving.

Scroll naar top